Bedrijfkundig advies

Uw bedrijf naar een hoger plan brengen

Uw bedrijf laten groeien? Kosten besparen? Processen in uw organisatie sneller, beter en efficiënter laten lopen? Grip krijgen op uw bedrijfsvoering? Iedere ondernemer krijgt hiermee te maken als hij zijn organisatie wilt verbeteren. 

Om de toekomst met vertrouwen tegemoet te kunnen zien, is het voor organisaties van belang om de dynamische samenhang tussen omgeving, organisatie, en individu te kennen. Structuur en cultuur hebben ook invloed. Is de organisatie bij machte om de structuur snel aan te passen indien veranderingen in de omgeving daarom vragen? En past de cultuur nog wel bij de veranderende vraag en ontwikkelingen? Financieel rendement is belangrijk, maar uiteindelijk gaat het om de klant.
Onze benadering en kijk naar de onderneming is vanuit onze filosofie en concept de VITALE Onderneming. Wij hebben hiervoor een vitaliteitsscan.

Onze bedrijfskundige adviseurs ondersteunen u en adviseren u om deze vragen om te zetten in doelen en deze te realiseren. Op deze wijze tillen wij uw bedrijf samen naar een hoger plan. 

Bedrijfskundig advies heeft betrekking op uw organisatie als geheel of op een specifiek onderdeel, afhankelijk van uw vraagstuk. Onze adviseurs zorgen voor meer structuur, efficiency, effectiviteit, innovatieve ideeën en een totaal overzicht op uw onderneming en ondernemerschap.

 

Onze werkwijze

Bedrijfskundig advies geeft u nieuwe inzichten.

Dit kan uw organisatie de nodige impuls geven.

  • Wij gaan graag vrijblijvend het gesprek met u aan. Zo leren wij u en uw organisatie beter kennen en krijgen wij een beeld van wat er bij uw bedrijf speelt. Als er een klik is, kan de volgende stap gezet worden in de vorm van een Verbeterscan. In een week brengen we tegen een vast tarief de verbeterkansen voor uw organisatie, gericht op uw doelen, in kaart. Zo komt u nooit voor verassingen te staan.
  • Met de Verbeterscan brengen wij de bedrijfsprocessen van uw organisatie en de kansen voor verbetering in kaart. Hierbij analyseren we niet alleen de primaire processen, maar kijken wij ook naar de ondersteunende processen. Op basis van de Verbeterscan ontvangt u van ons een duidelijke rapportage met te realiseren verbeterpunten. Hierbij maken wij onderscheid in verbeteringen op korte termijn. In overleg kunnen we bepalen welke verbeteringen het beste opgepakt kunnen worden en in welke volgorde.
  • Wij ondersteunen u ook graag bij het implementeren van de verbeteringen binnen uw organisatie. Door onze brede kennis en ervaring kunnen wij blijvende veranderingen binnen uw onderneming realiseren. Wij bieden de ondersteuning die bij u past. Passend bij uw problematiek en afgestemd op uw behoefte.

Om uw bedrijf te blijven ontwikkelen, is onafhankelijk bedrijfskundig advies onmisbaar. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via mobielnummer +31633429716, kantoor 010-2613410 of mail ons info@fifec.nl.